DIERENVOEDING Vobra: logo

Het complete assortiment van Carocroc, Carocat en Trixi
bezorgen wij binnen de gemeente Zwolle GRATIS bij u thuis!!!

Caroroc: kip & rijst

Het ligt eigenlijk voor de hand; dieren hebben recht op de beste voeding. De honden die ons tijdelijk worden toevertrouwd worden dan ook verwend met uitsluitend eersteklas premium voeders; “Carocroc Premium Kip & Rijst”, “Carocroc Super Premium Lam & Rijst” en “Trixi Dinner”, pure kwaliteit!
Voor de katten welke bij ons verblijven gelden dezelfde voorwaarden, verwend worden met een superpremiumvoeder op basis van lamsvlees en rijst.

Van pup tot oudere hond, van volwassen honden in rust tot de wat meer actieve honden, alsmede van kitten tot de senior poes voor iedere leeftijd, ras en karakter hebben wij een passend Carocroc, Carocat en/of Trixi produkt.

Dierenpension Zwolle levert het complete assortiment van Carocroc, Carocat en Trixi ook aan huis. En binnen de gemeente Zwolle brengen we daar zelfs geen cent extra voor in rekening.

Carocat: vis & rijst

Vobra Special Petfoods, (nederlands producent van voornoemde merken) www.vobra.nl
“Toewijding en liefde betekent welzijn en gezondheid voor uw huisdier”.

Caroroc: lam & rijst

Evenals bij “Dierenpension / Hondentrainingscentrum Zwolle” staan bij “Vobra” de commerciele belangen niet op de eerste plaats, maar stellen wij ons ten doel topkwaliteit te leveren.
Ruim 70 jaren ervaring, inventiviteit en kennis in voeding van huisdieren hebben geresulteerd in een voorsprong op het gebied van voedings- en productietechnologie.
Een team van deskundigen op voedings- en gezondheidsgebied staat garant voor optimale kwaliteit van de Vobra produkten, ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling op voedingstechnisch gebied.

Bij het samenstellen van recepten zijn kwaliteitscontrole en kwaliteitsbeheersing belangrijke aspecten, bovendien worden door “Vobra” geen kunstmatige toevoegingen zoals chemische / synthetische antioxydanten, geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.
“Vobra” heeft daarnaast een productieprocede ontwikkeld wat hen in staat stelt om een verteerbaarheid van meer dan 90% te bereiken.

Alleen het allerbeste is goed genoeg!!