HUISVESTING HONDEN

 

De honden worden binnen het dierenpension Zwolle zoveel mogelijk naar grootte en socialiteit gehuisvest.


De sociale honden worden zoveel mogelijk in groepjes uitgelaten op een van de 22 speelweiden. De minder sociale honden krijgen een eigen speelweide tot hun beschikking.
Wij bieden ze veel bewegingsvrijheid, bijna onbegrensde speelruimte en leggen daarmee de nadruk op de sociale omgang. De ervaring heeft ons namelijk geleerd, dat dieren in dergelijke omstandigheden nagenoeg geen last hebben van heimwee en stress-vorming. Een warm en beschut plekje is voor dieren, net als voor mensen, een absolute voorwaarde om echt lekker in je vel te zitten.

Buitenverblijven
Buitenverblijven Het is misschien een beetje overbodig, maar toch willen we het even kwijt: nadat uw hond zich een tijdje heeft vermaakt op een van de speelweiden, komt’ie terug in z’n eigen onderkomen, waar hij tweemaal per dag - zonder andere honden om hem heen - z’n voeding krijgt en waar het verder comfortabel en lekker warm is.
Beter dan thuis kan natuurlijk niet, maar ’t scheelt niet veel……

Dierenpension Zwolle heeft een nauw samenwerkingsverband met een vaste dierenarts. Mocht uw hond onverhoopt ziek worden dan krijgt hij onmiddellijk de best mogelijke medische verzorging en begeleiding. Een belangrijke voorwaarde voor een verblijf in het pension is, dat uw hond z’n jaarlijkse inentingen heeft gehad (het inentingsbewijs moet bij inschrijving worden overlegd). Volgt uw hond een speciaal dieet of gebruikt hij medicijnen, dan vormt dat voor ons overigens geen enkel probleem.

 

Buitenverblijven